Ash + We Are Scientists - Pumpehuset 21. november

Ash + We Are Scientists - Pumpehuset 21. november

TIL NOVEMBER LÆGGER TO AF INDIEROCKENS ABSOLUTE PIONERER VEJEN FORBI PUMPEHUSET SOM LED I DERES FÆLLES EUROPA TURNÉ

Begge bandformationer har mere end et årti på bagen, hvor de begge har præsteret at levere både hårdtslående liveoptrædender samt spændende albums, og de har hver især bevist, at de fortjener en plads på scenen.

We Are Scientists udgav sidste år deres femte studiealbum under titlen "TV en Français", som i år blev genudgivet med nye versioner af 8 af albummets numre og fik tilnavnet "TV en Français, Sous la Mer". Ash udgav i maj i år deres første album i otte år, "Kablammo!", der markerer gruppens syvende udspil. Begge plader er blevet rost verden over, og "Kablammo!" bliver af GAFFA proklameret som Ash’s hårdslående comeback.

New Yorkerne We Are Scientists er kendt som et af de mest interessante og utraditionelle indienavne fra den amerikanske scene, og har især gjort sig internationalt bemærkede for deres nerve og sans for gode melodier, og har flere gange toppet især de engelske hitlister.

Man kan høre at We Are Scientists er inspireret af alt fra David Bowie til Velvet Underground og deres lyd er både farvet af progressiv post-punk og sød pop.

Ash blev dannet i støvet af heavy metal bandet Vietnam, hvor Tim Wheeler og Mark Hamilton gik sammen om det ny projekt. Sammen fandt de trommeslageren Rick McMurray, og blev senere et medlem rigere i form af guitraisten Charlotte Hatherley.

Ash har ligeledes befundet sig på de engelske hitlister flere gange, og røg endda til tops med deres andet udspil ”1977” og fortsatte som inderock-komet frem til 2006, hvor Hatherley forlod bandet. Med det nye anmelderroste album "Kablammo!" i ryggen, er Ash klar til endnu engang at indtage verden med deres melodiøse rock anthems.

Kalender
Aktuelle koncerter