Rap-kometen Comethazine kommer til Store VEGA

Rap-kometen Comethazine kommer til Store VEGA

St. Louis-rapperen Comethazine er på rekordtid blevet et af de mest efterspurgte nye navne på den internationale hiphop-scene. Nu kan det danske publikum endelig opleve rapperen live, når han lægger vejen forbi Store VEGA onsdag den 10. april.

Allerede før den St. Louis baserede rapper Comethazine havde et fuldlængde udspil klar, havde han et stort online-følge, men da hans mixtape, ”Bawskee”, sidste år blev sluppet løs på Soundcloud, gik det stærkt og ramte meget bredere end hans normale fanbase. Singlerne ”Walk” og ”Bands” gik viralt, og ”Bawskee” strøg ind på Billboard 200. I starten af 2019 fulgte Comethazine op med sit nye mixtape, ”Bawskee 2” og en stor amerikansk turné, og nu er han endelig klar til at annoncere, at han rammer Danmark i foråret.

Comethazine, født Jahmier Velazquez, voksede op i den østlige del af St. Louis. Tidligt droppede han ud af high school for at udleve sin drøm om en musikkarriere. Her arbejdede han i døgndrift som mekaniker om dagen og indspillede tracks om natten. I starten var den unge rappers udgangspunkt traditionelt med fokus på lyrikken inspireret af navne som Nipsey Hussle, Odd Future og Lil B, men han bevægede sig hurtigt videre i en mere bas-tung og trap-inspireret retning. Det resulterede i undergrundhits som ”Run It” og ”Hella Choppers”, og i 2016 udkom ”The Aloe Vera EP”, hvorfra tracket ”Piped Up” sprintede afsted med flere millioner views på YouTube og Soundcloud. Også hans ”Bawskee”-mixtape med features fra blandt andre Lil Yachty og Ugly God steg til tops på Soundcloud.

Efter udgivelsen af ”Bawskee 2” har Comethazine for alvor bidt sig fast i den internationale hiphop-scene med sin farverige æstetik, en fandenivoldsk attitude og sine intense liveshows, der får publikum til at bryde ud i moshpits. Comethazine er uden tvivl et af de mest spændende nye navne lige nu, og der er ikke nogen tvivl om, at der bliver vildt i Store VEGA, når rap-kometen rammer scenen til april.

Comethazine kan opleves i Store VEGA onsdag 10. april, og billetsalget starter fredag 1. februar kl. 10.00 via ticketmaster.dk.

Kalender
Aktuelle koncerter