The Vaccines - Pumpehuset, 15. oktober

The Vaccines - Pumpehuset, 15. oktober

DEN ENERGISKE INDIEROCK-KVARTET THE VACCINES HAR NYT ALBUM OG EN HELT NY LYD MED SIG I BAGAGEN, NÅR DE GÆSTER PUMPEHUSET TIL OKTOBER

The Vaccines er et engelsk rockband, når det er bedst, med inspiration fra legendariske bands som The Clash, Ramones og Dead Kennedys. På trods af deres mange referencer og inspirationskilder har The Vaccines deres helt egen lyd, der emmer af en blanding af surf, punkrock, gode melodier samt en ordentlig røvfuld guitar. Denne lyd er, på bandets nyeste plade ”English Graffiti”, blevet tilsat et moderne twist, der både indeholder popmelodier, synth og postmoderne temaer.

"With English Graffiti, we’ve embraced modernity. I’m immensely proud of it”, fortæller forsanger Justin Hayward-Young, og derved beskriver han, hvordan bandet nu har tilsat deres helt egen moderne stemme til deres indierocklyd, og hvordan de ikke vil påduttes at være ”endnu et indieband”. På pladen har de fået hjælp af både r’n’b og pop producere samt gamle rock’n’roll kendinge som er gået sammen om at give pladen dens moderne og selvstændige lyd.

Pladen har fået flotte anmeldelser af både danske GAFFA såvel som en lang række udenlandske medier. Bandet har, også med deres seneste tredje plade, formået at toppe hitlisterne i hjemlandet.

Kalender
Aktuelle koncerter